21 januari 2018

Weekend-idee: Het winterevent bij conceptstore Inmiddels in Middelburg!

Inmiddels in Middelburg?
Aan het einde van de Lange Delft -in Middelburg- vind je conceptstore Inmiddels. Een broedplek van en voor ondernemers waar je onder 1 dak alles vindt wat je nodig hebt: denk (kinder)kleding, kapster, taarten en koffie, sieraden, posters, maar ook yoga en fotografie! Het leuke is dat ik getuige mocht zijn van de verbouwing en de opbouw van dit concept: bedacht door ondernemer Guusje Bugajski.
Klik <<<HIER>>> voor de eerste video die ik maakte!
Nu hebben de ondernemers die zich hebben gevestigd wederom hun krachten gebundeld en kun je op zaterdag 27 januari 2018 naar het WINTEREVENT bij deze conceptstore: een MUST-GO dus voor het aankomende weekend.
Fotografie: Linda Hemmes (Inmiddels Middelburg)
Tekst: Rachelle Verhage 


Welke ondernemers zitten er gevestigd bij Inmiddels?
Van sieraden van Innerpieces tot Soofiez kinderkleding. Kalverliefde (Fashion), Prints&Posters, Linda Hemmes Fotografie en Haaratelier Middelburg. Klik <<<HIER>>> voor meer informatie over het haaratelier.
Wil je nu de volledige lijst bekijken, klik je <<<HIER>>>

Wanneer is nu dat WINTEREVENT?
Op zaterdag 27 januari 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur kun je dus terecht bij Inmiddels, Lange Delft 127 in Middelburg.
En laat ik daar nu ook zijn met mijn camera: een MUST-GO weekendtip voor het aankomende weekend!
“Ondernemen is niet alleen neerzetten en afwachten, ondernemen is constant in beweging blijven en jouw dromen en ideeën realiseren!” En dat is wat hier gebeurt!