9 april 2017

We need your help, folks!

De ZeeuwZe is een grote familie aan het worden! Met onze lieve gastbloggers en andere contributors. En ik houd ervan! Want onze gastbloggers zijn LEUK, LIEF en bloggen vanuit een passie voor het onderwerp waar ze over schrijven. Elke maand weer. En daar ben ik trots op!
Maar natuurlijk ook op Lianne en Linda die al jaren (klinkt lang he?) achter de schermen mee werken. En onze grote vriend en fotograaf JohanKaterberg die de website voor zijn rekening neemt en daarbij ook diverse shoots verzorgt. TROTSER DAN TROTS BEN IK!
En sinds deze week heten we Saskia welkom! Saskia is fotograaf en gaat de komende periode alles wat leuk is in Zeeland fotograferen!
In onderstaand stukje stelt ze zichzelf voor en vraagt ze om JULLIE hulp!!
“Ik ben nieuw bij de ZeeuwZe en het leek mij daarom een leuk idee om mezelf even voor te stellen. Ik ben Sas, ben 23 jaartjes “oud” en heb mijn eigen bedrijf in fotografie (best job ever). Na 4 jaar fotografie te hebben gestudeerd in Rotterdam woon in nu weer in  Vlissingen.
Hotspots Zeeland
Nu kan ik een heel lang verhaal gaan schrijven over wie ik precies ben maar ik vind het leuker om jullie een aantal fun facts te geven; zou houd ik bijvoorbeeld van alles wat mij buiten brengt, mooie omgevingen & landen, natuurlijk licht, steden trips of verre vakanties. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en dan vooral de romantische en avontuurlijke! Daarnaast ben ik gek op kamperen, zeilen, mijn vriend & vriendinnen EN de Zeeuwse kust! Wie niet?
Hotspots Zeeland
Voor de ZeeuwZe ga ik van alles fotograferen wat met Zeeland te maken heeft. Denk hierbij aan nieuwe hotspots, leuke winkeltjes & Zeeuwen.
Mocht je leuke ideeën, tips of vragen hebben? Yes please! Laat mij ze weten via redactie@zeeuwze.nl 
Jullie lezen me snel op De ZeeuwZe, liefs Sas!
Festivals in Zeeland
Wil je meer lezen over Saskia? Klik dan HIER.