29 april 2017

"Vrouwen kiezen voor kleur en praktisch?" Laat het kiezen van een auto maar aan mij over!

NEE, ik heb geen verstand van auto’s. Ik weet amper hoe ik de olie moet bijvullen of de motorkap open krijg. Maar dat betekent niet dat ik geen auto kan kopen. Of dat ik weet welke auto ik leuk vind.
Mijn voorwaarden voor een leuke auto?

 • De auto moet BOOS kijken!
  Ik vind een auto die boos kijkt prachtig mooi. Een lekkere norse blik, of gewoonweg woedend. Een onnozele blik vind ik dan toch weer minder.
Een boze blik!
Een boze blik!
 • De KLEUR
  Ja, het stond ook in het artikel (waarnaar ik verwijs in de titel). Vrouwen gaan voor kleur. Ja, maar mannen toch ook wel zeker? De kleur van een auto vind ik ook wel iets over je zeggen. Mijn auto momenteel is overigens wit. En die van Alex (manlief) zwart. Wat zegt dat?
 • ZIT COMFORT
  Ik houd enorm van autorijden. Kan inparkeren als een malle en zit gewoon heel vaak in mijn auto. Dus lekker zitten vind ik echt een must. Het liefst zit ik hoog, maar ik rijd momenteel een FIAT500 en als er een auto is die niet hoog is, dan is het een Fiat wel.
 • INTERIEUR
  Nee, het hoeft er niet mooi uit te zien, want ik vind praktisch iets belangrijker. Een bekerhouder vind ik fijn (om koffie of thee mee te nemen), een plek waar ik mijn telefoon kan opladen (zeer dichtbij) en een armleuning vind ik ook wel heel prettig rijden.

Dus toen ik kennis mocht maken met de nieuwe Nissan Micra bij Auto Sturm in Sint Laurens was ik benieuwd naar de auto, maar ook naar wat ze daar vonden van mijn voorwaarden (haha)!

Zo HAPPY waren we!
Zo HAPPY waren we!

Het zit namelijk zo: wij (vlogger Neryna en ik) mogen in de maand mei met de Nissan Micra gaan toeren door Zeeland en Festivals gaan bezoeken! Hoe leuk is dat?
Ik heb serieus een gat in de lucht gesprongen toen ik dit hoorde!
Dus JA, wij worden van die autoreclame, spammende bloggers HAHA!
Enfin, de Nissan kijkt boos. Dus ik was eigenijk gelijk al verkocht.
En rook nog zo heerlijk nieuw. Ook al een pluspuntje!
Heeft BOSE luidsprekers in de stoel (dus lekker rijden met harde muziek, LOVE IT) en een navigatiesysteem dat aangesloten is op mijn Iphone!
Ik word namelijk gek van het navigatie systeem in mijn auto (GEEN) en dat systeem van Alex is zeer omslachtig (letters draaien, totdat je een ons weegt. Het lijkt het Rad van Fortuin wel).
Slappe lach!! hahaha
Slappe lach!! hahaha

Ik lease trouwens mijn eigen auto (jaja, private-lease) en ik vind dit dus echt de uitvinding van de eeuw!
Want ik betaal nu maandelijks een vast bedrag en -even simpel gezegd- daarmee is het klaar.
Natuurlijk betaal ik de bekeuringen en de benzine zelf, maar ik heb never nooit meer de angst, “hoeveel zou deze reparatie kosten?” en ik ben dus de grootse fan van private lease (NEE, ik word er niet voor betaald om dit te schrijven, dit is echt zo!).
Nissan Micra
Samen met Johan Katerberg, ‘onze’ fotograaf, en vlogger Neryna, besloten we leuke foto’s te maken om onze tour aan te kondigen in de maand mei! Eigenijk om het zomerseizoen te openen (want we stoppen natuurlijk niet na de maand mei). Een aantal van deze foto’s voeg ik nu toe aan deze BLOG!
Leuk zijn ze he? En vanavond showen we onze nieuwe banner op Facebook met de Nissan!
Auto Sturm
Enfin, nu weet je een beetje hoe het allemaal is ontstaan. En waarom je mij en Neryna straks ineens in een oranje (jaaaaaa, we hebben voor de oranje Nissan gekozen) auto voorbij ziet scheuren!
En nee, Auto Sturm betaalt onze boetes niet (haha).
Festivals Zeeland


Wil je trouwens meer lezen over onze Fotograaf Johan? Klik dan <<HIER>> voor zijn website. 
Of wil je naar de website van Auto Sturm? Klik dan <<HIER>> 

Uhm… dit blog is natuurlijk in samenwerking met Autobedrijf Sturm in Sint Laurens. 

Weekendtips Zeeland