12 juli 2017

VAN-LIFE, met de bus de wereld rond!

Soms kom je iemand op Instagram tegen die zulke prachtige inspirerende foto’s plaatst dat ik niet anders kan dan deze met jullie te delen.
Achter het account van “That Long Haired Gal” zit namelijk een prachtig verhaal (naast de prachtige foto’s).
Met de Ford Transit rijden de Zeeuwen Brandan, Mandy en hun hond de hele wereld door en leggen ze al het moois dat ze ervaren vast. Geniet van de foto’s, en mocht je ze zelf willen volgen?

Klik dan even <<HIER>>
Liefs Rachelle

Brandon, Mandy en hond Zooey    

“Deze reeks foto’s is van ons eerste reisje met het campertje. We waren toen nog een beetje vanlife-broekies en namen nog veel te veel spullen mee die we helemaal niet nodig bleken te hebben. Wat geweldig was dit! De vrijheid, de rust. Altijd wel ergens een plekje kunnen vinden waar je helemaal alleen kunt staan.
Aan beekjes, aan meertjes. Deze reis ging door de Alpen, waar we over de smalste weggetjes reden en de mooiste bergtoppen hebben gezien. Gletsjers en sneeuw in hartje zomer. Dit zou zeker niet ons laatste reisje worden. Inmiddels zijn we weer wat reisjes verder hebben we een hele hoop meer gezien en geleerd over het leven in het busje in verschillende jaargetijden en landen en omstandigheden. En er zullen er hopelijk nog veel volgen!”

Een mooi picknick plekje aan een klein beekje in de Alpen.

Er bestaat niks mooiers dan dit. Samen genieten van de sterrenhemel, deur wagenwijd open. Volledige stilte en rust om ons heen. Alleen wij, de natuur, de bergen, de sterren.

Een ander wildkampeer plekje. Met dit uitzicht hebben we gekookt in de buitenlucht. Om daarna te gaan slapen en de dag weer te beginnen met een frisse duik in het meertje. Een douche hebben we niet in het busje!

Nog even lekker buiten zitten in ons kleine gevonden paradijsje aan het water. Hier liep -toen we lekker zaten te lezen in het schemerlicht- een vos voorbij op maar 3 meter afstand. Op zijn dooie gemakje terwijl hij ons aankeek. Heel bijzonder!
Toen de vos al bijna voorbij was zag onze spuitelf het ook en heeft ze hem dapper weggejaagd. Ze zat gelukkig aan de riem. Zooey (onze hond) heeft die avond voor de rest alleen nog maar zenuwachtig de bossen in getuurd, kon haar rust niet meer vinden. Al dat engs wat er uit de bossen kwam.

De uitzichten hoog in de bergen zijn geweldig. Rechts achter de bergen zie je een gletsjer. Dit leek mij een perfect plekje om te lunchen en nog even een beetje te hoelahoepen. Wat een ongelofelijke natuur.

ᴹᴬᴺᴰᵞ Little vanlife adventures with ♥ and dog.?? Plant-mother.? Deeply intrigued by animals and nature. ?? Wallflower. ???