6 april 2017

Uit in Zeeland || Vlissingen vlooit erop los met Hemelvaart!

Vlissingen is weer een mooi event rijker. Op Hemelvaartsdag en de vrijdag erna (25 en 26 mei) vindt de eerste editie van Vlissingen Vlooit plaats. Dat is een fijne, grote, gezellige vlooienmarkt in en rond de Machinefabriek. Je vindt er tweehonderd kleedjes, kraampjes en kofferbakken vol rommel en kitsch, vinyl en vintage, afgedragen en zelfgemaakt – met Hemelvaart vlooi je je in Vlissingen een ongeluk.
Er wordt natuurlijk ook aan muziek gedacht, er is een gezellig barretje met terras en chef Michel Louws (bekend van de Timmerfabriek) komt lekker frituren. Uiteraard valt er voor kinderen van alles te bespringen.
Vlissingen vlooit
Plek huren
Wie een plekje wil huren, kan dat alleen doen via de website: www.vlissingenvlooit.nl. Er zijn plaatsen voor kramen, kleedjes en kofferbakken. Vooral van de kofferbakken verwacht de organisatie veel: Vlissingen Vlooit moet de grootste ‘car boot sales’ van zuidwest-Nederland worden.
Scheldegroep
Vlissingen Vlooit wordt georganiseerd door Louk Peperkamp en Marco Evenhuis. Die twee heren zijn ook verantwoordelijk voor Cuisine Machine en Louk is bekend van tal van events in de Timmerfabriek. Ze werken nauw samen binnen een creatief evenementencollectief dat De Scheldegroep is gedoopt.
Een programma met al hun activiteiten vind je op www.scheldegroep.nl
Of kijk op: www.vlissingenvlooit.nl 
Festivals Zeeland