6 april 2017

Uit in Zeeland || City Trail Vlissingen!

Na het grandioze succes vorig jaar komt City Trail Vlissingen op zondagmiddag 14 mei 2017 met een nieuw, en wederom verrassend rondje door Vlissingen!
Het is de organisatie (Stichting MadMen) wederom gelukt een route te bedenken langs karakteristieke plekjes, verrassende passages en mooie stekjes van Vlissingen. Het pad brengt de deelnemers onder andere langs (en door!) de Oostbeer, de Pertuskerk, het gemeentearchief, Woonzorgcentrum Ter Reede, de Sint Jacobskerk, deels de Boulevard, het Bellamypark, de Concurrent en het vernieuwde Maritiem Instituut De Ruyter.
Hardloopgroep Zeeland
Klonk het startschot vorig jaar bij de Machinefabriek, deze editie is de start om 14.30 uur bij Het Vooronder/Het Arsenaal, eveneens een prominent stukje Vlissingen, waar tevens de finish is met een gezellige nazit met muziek.
City Trail Vlissingen is een belevenis. De rondgang door Vlissingen, hardlopend of wandelend, kent geen tijdsregistratie. Hoe langer men erover doet, hoe meer men geniet is de strekking. De volledige route met alle locaties (ruim 15) telt 9 km, is dit iets teveel van het goede dan kan men onderweg voor de kortere route van 6 km kiezen. De locaties, het verrassingseffect en het entertainment onderweg zorgen voor een hele happening.
Aan de toeschouwers is ook gedacht, de route gaat langs de vele terrassen die Vlissingen rijk is en biedt de toeschouwers voldoende mogelijkheden om de deelnemers aan te moedigen. Op deze zondag -Moederdag- een mooie dag om alle dames in het zonnetje te zeten, wie eet welke verrassingen er onderweg nog komen, de organisatie heeft in ieder geval een mooi en uniek aandenken voor alle deelnemers.
City Trail Vlissingen
City Trail Vlissingen, een unieke ervaring voor iedereen om Vlissingen te ontdekken, of zoals een van de wandelaars vorig jaar zei “Enorm genoten, zelfs voor een rasechte Vlissinger als ik was het verrassend en kende ik een aantal plekjes niet’.
Voor tickets en informatie of meer over wat MadMen organiseert: www.madmenrunningzeeland.nl