24 juli 2017

Tijd voor een (zee)Kajaktocht in Zeeland?

Het zeewater is momenteel perfect op temperatuur. Zeker als het hoogwater is, want dan komt het water over het warme zand en dat is natuurlijk alleen maar voordelig voor de temperatuur.
Overigens zwommen we vroeger -als tieners- het liefste in oktober in de zee, dan was de zee het warmst! Maar dit terzijde.
Zeekajakvaren! Een belevenis in Zeeland, en niet alleen voor toeristen is dit leuk. Je hebt kans bruinvissen te zien, zeehonden en bijzondere vogels (zijn ze niet allemaal heel bijzonder?).

Het kajakken is overigens vanaf 14 jaar en ouder en de tochten zijn onderverdeeld in tochten voor beginners en voor gevorderden. We hebben het overigens even voor je nagevraagd en bij de tochten voor beginners is geen kajak-ervaring nodig. WEL enige sportiviteit en een sportief lichaam!
Bij ‘Outdoorinspiration’ kun je diverse tochten boeken, bijvoorbeeld over de Oosterschelde.
Prachtige tochten naar een schelpenbult of de oesterput! Maar wat ook echt een ervaring is: de zeekajaksafari in het land van Saeftinghe of Oranjezon, varen langs een van de mooiste stranden van Walcheren!
De mogelijkheden zijn natuurlijk enorm! Mocht je nu meer informatie willen over data, kosten en tochten op maat? 
Kijk dan snel even op www.outdoorinspiration.nl
Let op: Zeekajakvaren is echt een beleving, maar noodzakelijk onder begeleiding (zeker als beginner). Het is namelijk niet ongevaarlijk als je er in je eentje op uit trekt. En deze organisatie is zichzelf goed bewust van de gevaren met respect voor het natuurlijke element.