23 mei 2018

Pre Summer Festival Vlissingen: interview met DJ BIGGI (met 4 gratis kaarten te winnen)!

Het Pre Summer Festival in en om de Machinefabriek te Vlissingen: interview met DJ BIGGI 
Vlissingen- Op 2 juni a.s. vindt het Pre Summer Festival plaats in Vlissingen! Je waant jezelf in een zonnig oord met tropische decoratie, foodtrucks en muziek! In en om de Machinefabriek (indoor&outdoor) komen tal van toffe DJ’s en live-acts optreden waaronder DJ BIGGI en laat ik die nu hebben geïnterviewd om hem het hemd van het lijf te vragen (figuurlijk)!

Zeeland, daar waar het Zeeuwse meisje woont. Waar denk jij dan aan als je aan een Zeeuws meisje denkt?
Haha, verschillende gedachtes eigenlijk! Maar dat is de ene kant, want ik denk ook aan Zeeuwse rust, strandjes om lekker vis te eten, niet te dichtbevolkt ook! Hierdoor heb je niet altijd en overal het feestthema, zoals er in de grote steden veel meer dansavonden zijn. Zodra er in Zeeland iets leuks te doen is, trekt iedereen zijn leukste outfit aan en gaat iedereen er echt even op uit om te genieten en te dansen! 

Hoe vind jij eigenlijk balans tussen jouw werk als DJ en privé?
Ja, dat blijft voor eeuwig een lastige balans, het is gewoon hard werken en aangezien je als artiest al best een openbaar of uitvergroot leven hebt, probeer je je rustmomenten wel in je privéleven te vinden!

Jullie act is een combinatie van een DJ en een MC: waarom hebben jullie hiervoor gekozen? De combinatie is zo ontstaan omdat onze roots in een bepaalde soul vibe liggen. Ook houden Elton en ik allebei heel erg van ’t vocale in muziek. Dat is hoe onze stijl uiteindelijk samengesmolten is. Soms speel ik alleen instrumentale beats, die Elton aanvult met zijn eigen zanglijn. Net een beetje anders, en tegelijk nog wel goed aansluitend bij het publiek.

Hoe ga je met alle aandacht om (van bijvoorbeeld vrouwen)?
Ik denk dat een act, welke act dan ook, de avond begeleidt tot een bepaald hoogtepunt en dat de mensen daar hun liefde voor tonen! Vrouwen zijn gewoon wat meer open in het aangeven waar ze van houden. Dat hoeft niet per definitie een romantische aard te hebben. Bij Adèle of Beyoncé staan ook vooral vrouwen vooraan hun liefde te showen, maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal met Adèle of Beyoncé een romantische relatie willen…?

Wat vind je van het Zeeuwse publiek, draai je vaker in deze regio?
Ik vind dit een heel leuke regio om te draaien. Mensen komen altijd in grote getale en komen echt om te dansen! Dus als er een aanvraag uit Zeeland binnenkomt bij mijn agent, hoeven we meestal niet lang na te denken! 

De locatie waar je gaat optreden in Vlissingen is GAAF! Welke plekken staan nog op jouw bucketlist om op te treden?
Ja, een bucketlist qua draaien is best lastig als ik er zo over nadenk. Mijn ding is, ik houd gewoon echt van muziek en het vak dat ik uitoefen. Ik vind soms een supergroot festival voor 20.000 man super leuk, maar soms ook een kleinere club voor 800 man. In de afgelopen jaren ben ik op zoveel plekken geweest in binnen- en buitenland, waar ik tien jaar geleden niet van had durven dromen. Als ik echt moet kiezen: Tomorrowland, dat lijkt mij echt heel erg gaaf.

Welke dromen heb je nog, wat ga je doen als je niet meer iedere week wilt draaien?
Mijn nummer één liefde -qua werk- is wel het vak dat ik nu heb. Of ik nu thuis draai of op een festival ik zal dat altijd blijven doen, met Gods wil. Maar naast het draaien doe ik nog verscheidene andere dingen in het bedrijfsleven, dus ik kan niet echt stilzitten! Een grote droom is misschien wel ooit nog in een ander land te gaan wonen. Maar goed, we blijven altijd dromen zodat je iets hebt om na te streven.

Wil je Biggi en MC Elton Jonathan zien optreden? Dat kan, want ik mag maar liefst 3×2 (!!!!) kaarten weggeven voor het PRE SUMMER FESTIVAL van zaterdag 2 juni 2018!
Wil jij kans maken? Mail dan naar redactie@zeeuwze.nl o.v.v. winactie BIGGI.

De winnaar krijgt automatisch bericht op dinsdag 29 mei aanstaande.
Krijg je geen bericht? Dan heb je niet gewonnen, zo simpel is het.
De mailadressen worden automatisch verwijderd nadat de winnaar bericht heeft gehad. 

Succes allemaal!