28 november 2016

Persoonlijk lijstje van Rachelle || De 10 leukste kinderfeestjes in de winter!

Een kinderfeestje in de winter? Een DRAMA!
Bij ons thuis gaat het als volgt: zoon jarig 19 oktober, dochter jarig 21 november en andere zoon jarig op 18 januari. 
Dus altijd had ik “de modderlaarzen, neem je handschoenen mee en doe je muts op feestjes.” 


Maar niet langer!

Ik maakte speciaal voor al jullie winter-kinderfeestjes een lijstje van kinderfeestjes die heel erg leuk zijn of lijken!!
Ik houd trouwens niet van binnen speeltuinen waarbij je jezelf niet hoort denken en de kinderen zoveel suiker nuttigen dat ze een flauwte krijgen na een explosie, dus die zul je niet zo snel tegenkomen. 
(daarvoor kun je hier klikken als je daar wel van houdt)
Hierbij mijn persoonlijke tips:
1 Bij Loets!
Dit is echt een aanrader. Bij Loets is de plek voor de leukste en inspirerende kinderfeestjes. Want naast dat Lucia enorm creatief is, verzorgt ze ook nog eens het eten en drinken bij haar thuis. 
Voor mij een topper en op numero uno.
Meer weten over “Bij Loets”? Klik dan hier.
1908179_789732431117875_1007467312881862883_n
2 Terra Maris in Oostkapelle

Terra Maris heeft een enorme keuze aan leuke activiteiten met kinderen (ook in de zomer). Wij hebben de Middeleeuwse spelletjes middag gedaan met daarna pannenkoeken eten! Echt een aanrader (en je hebt thuis dus geen zooi). 
Klik hier als je meer wilt lezen.
3 Speuren door het Polderhuis en de vuurtoren bezoeken in Westkapelle
Je kunt in het museum zelf gaan speuren maar ook een bezoek brengen aan de vuurtoren, hoe leuk?? En ik kan je verzekeren dat dit echt super veel indruk maakt op de kinderen. Overigens hebben ze leuks voor alle leeftijds categorieën. Dus aan keuze geen gebrek!
Klik hier voor meer informatie.
snow on playground elephant
4 Het Ambachtscentrum in Goes

Hier is echt zoveel te doen voor de kinderen. Ook in de zomer is dit een aanrader!
Ik kies hier dus NIET voor alleen maar overdekt spelen, maar heb hier bijvoorbeeld al eens geschilderd, kaarsen gemaakt, en een armbandje. Het duurt niet zo heel erg lang, maar daarna is er nog ruim tijd om de dieren te bezoeken en even buiten of binnen te spelen (en natuurlijk een pannenkoek of friet eten).
Klik hier voor meer informatie.
5 Cook’ Em in Middelburg
Dit bedrijf bestaat nog niet zo lang, maar staat nu al op mijn verlanglijst! Emma organiseert kinderfeestjes en workshops bij haar thuis en op locatie waarbij de jarige samen met zijn of haar vriendjes het eten gaat bereiden dat ze daarna samen zullen eten. Toffe tip!
Klik hier voor meer foto’s en informatie.
14705844_315622485483012_3037550470613137263_n
6 De Skidome in Terneuzen
Op 23 november jl. togen wij naar Terneuzen voor een kinderfeestje in de Skidome. En dat is echt een aanrader!! Wat we erover schreven lees je hier.
7 Waterrijk Oesterdam in Tholen
Okay, je zit even in de auto met de kids (ligt er natuurlijk aan waar je vandaan komt) MAAR dit is echt bijzonder leuk! Wat dacht je van een survival middag of outdoor battle? EN blijf je nu liever binnen? Dan moet je zeker het feestje: cocktails & pizza maken boeken. Alcohol vrij natuurlijk!
Klik hier voor meer informatie
blue playground slide in the snow
8 Spelen op de hooizolder in Mariekerke
In Mariekerke kun je zowel binnen als buiten spelen. Maar op de hooizolder spelen is echt een dikke vette aanrader, dat is zo leuk! 
Je kunt schapen scheren, of spelen in de speeltuin! 
En als de kinderen honger krijgen mogen ze of pannenkoeken bakken of zelf friet snijden (en laten bakken).
Klik hier voor meer informatie
9 Verscentrum Sandee in Kamperland
Klinkt niet echt leuk als ik het zo schrijf, maar dit is echt heel erg leuk! Toen onze dochter 8 jaar werd zijn we hier met 10 kinderen naar toe gegaan en hebben we samen met de bakker pepernoten gebakken, koekjes en bolussen! 
Lekker allemaal de handen vies maken en zelf jouw ‘mee-naar-huis-neem-cadeautje in elkaar bakken (ieder kind krijgt dus een doos mee met lekkers). Daarna krijg je een rondleiding door het bedrijf MET de hilarische appelboor en ga je frietje eten met een snack in een apart gedeelte. 
Echt een tip!!
Klik hier voor meer informatie
10 De Afslag in Brekskens

Dit is de ENIGE binnen speeltuin die ik verdraag moet ik zeggen. Overzichtelijk met verschillende ruimten voor de kids om te spelen. Ook buiten kun je leuk beziggehouden worden, met midgetgolf en een buitenspeeltuin. 
Wat dit feestje (onze zoon twee jaar geleden) zo leuk maakte? De boottocht naar de overkant vanuit Vlissingen. 
En daarna spelen en eten en vervolgens met de boot terug. Dit was echt een super leuk feestje!! Klik hier voor meer informatie.

Nou, dat waren ze!!  Mijn tips voor een leuk kinderfeestje in Zeeland.

Mocht je nu vragen hebben, hoor ik het wel. En anders.. HAPPY PARTY!

-Rachelle