20 juni 2017

Overnachten in Zeeland: Hotel aan de Dam in Middelburg!

Hotel aan de Dam is echt een geweldig monumentaal pand met 13 unieke kamers. Voor het interview met Zeeuwse Loesje (lees <<HIER>> meer) hadden we bij dit hotel afgesproken en was ik danig onder de indruk van dit hotel en haar 13 kamers!

Het hotel ligt in het hart van Middelburg. En elke kamer is weer anders ingericht! En als ik even iets mag delen? De ‘Zonne suite’ is mijn favoriet…. Zo’n prachtige kamer!
Daarnaast is de ruimte waar je kunt ontbijten echt de moeite waard om alleen maar in te zitten. Ik vind het behang fantastisch, de stoelen TOP en de tafels art deco stijl. Eclectisch ontbijten!

Als je lekker stads wilt logeren in Middelburg (ik houd mezelf aanbevolen, ook al woon ik 2 straten verderop), midden in het centrum van Middelburg? Dan moet je zeker eens op de website van Hotel aan de Dam kijken! Zeer de moeite waard!
Ik ga deze zomer kriskras door Zeeland toeren en wil in de winter op city trips langs alle leuke plekken in Zeeland. En dan slaap ik zeker weten een keer in dit hotel.Weer al zo’n pareltje in Zeeland! Het authentieke karakter van het pand, de inrichting en de vriendelijke eigenaren… Fijn om in deze provincie te wonen! En ook als Zeeuw, ga ik hier zeker een keer overnachten.

Hotel aan de Dam
Dam 31
Middelburg
www.hotelaandedam.nl