12 september 2016

Moordenaars, de pest en een hoofd in het bushokje!

Vind jij griezelen stiekem ook zo leuk?
Kijk of lees je graag spannende verhalen over moorden, heksen en spokerijen? En wist je dat onze (op het oog zo brave) provincie Zeeland ook vol met dat soort enge verhalen zit? Echte griezelliefhebbers kunnen donderdagavond 15 september a.s. meewandelen op de laatste Zeeuwse ghostwalk van dit seizoen: een vertelwandeling van anderhalf uur door de westelijke binnenstad van Middelburg, langs dertien sinistere locaties.

human skull

Het is een idee van onze ZeeuwZe blogger Marloes: waarom zou je geschiedenis en erfgoed niet leuk en spannend kunnen maken? Zij bedacht onder de titel SINISTER ZEELAND een serie ghostwalks door ons eilandenrijk, waarvan Middelburg de première heeft.

Gids en schrijver Jan J.B. Kuipers neemt kleine groepjes wandelaars met zich mee als de avond valt, en vertelt met zijn typische zwartgallige gevoel voor humor waargebeurde verhalen. Dit is de negende en laatste wandeling, alle andere edities waren razendsnel uitverkocht.

Gebeurde dit echt allemaal in Middelburg?
Verhalen over moordenaars en moordenaressen, de Pest, griezelige huurders, gekke stadsfiguren en een hoofd in een bushokje…

Voor ZeeuwZe lezers is er nu een dikke korting: voer bij het bestellen de geheime code MEDUSA in (met hoofdletters) en je ontvangt 30% korting op een kaartje. Normaal 12,99 per persoon, nu speciaal voor de ZeeuwZe € 9,- per kaartje!

Wandel je mee?
Grijp nu die laatste tickets op www.sinisterzeeland.nl