6 september 2017

Kiek Zeeland, de reisgids voor wie zich even Zeeuw wil voelen!

Zeeland is het land van zee en water. Dat is een gegeven. Maar dat Zeeland bijna bijna 500 kilometer kust heeft, die bestaat uit dijken, duinen, dammen en kades, dat weet bijna niemand. Want langs die kusten is van alles te beleven, te zien en te doen. Of Zeeland daarom het nieuwe Ibiza genoemd wordt?
Feit is dat hier steeds meer mensen naar toe komen om zich even Zeeuw te voelen. Niet alleen voor de rust en de ruimte en de schone, brede stranden, maar ook voor de levendige monumentenstadjes met terrassen, musea en bijzondere winkels.

In de reisgids KIEK ZEELAND vind je veel tips van de locals, culinaire adressen, de beste bedden, kunst en cultuur, natuurgebieden, op pad met de kids en andere informatie over Zeeland op een rij.
De combinatie met de informatie over de prachtige, vaak zilte, gebieden van het Zeeuwse Landschap geeft KIEK ZEELAND een extra inhoud. Zo ontdek je nog meer over de natuur en rijke historie van deze provincie.

Fijne bijkomstigheid.. Het aantal zonuren in Zeeland ligt hoger dan in de rest van Nederland. Tegelijkertijd waait het hier wel altijd. Maar ook dat maakt deze provincie juist zo de moeite van een bezoek waard!
Deze reisgids is te koop bij veel boekwinkels in Zeeland! Het grappige is dat ik deels online doe wat er nu in KIEK ZEELAND staat. Hoe gaaf is dat?
Klik <<HIER>> voor meer informatie.