Het creatieve crossoverfestival is al eens gekozen tot #2 Best Dutch Dance Festival in de FestivalChart, ook in 2016 is het festival in de top 10 van de FestivalChart van de Benelux geëindigd. Komend festival seizoen biedt dit driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland.

Vrijdag 14 juli 2017: Free Friday
Van 16.00 tot 23.00 uur.
Gratis toegankelijk voor alle leeftijden (jongeren onder de 16 alleen onder begeleiding van volwassenen) Muziek genres: EDM, House, Deep House, Trap, Live-Music en meer.
Zaterdag 15 juli 2017: City of Dance Festival
Van 14.00 tot 00.00 uur.
Muziek genres: House, EDM, Deep House, (Raw) Hardstyle, Techno, Latin, Trap, HipHop, Dancehall,
Zondag 16 juli 2017: City of Dance Festival
Van 13.00 tot 23.00 uur.
Muziek genres: House, EDM, Deep House, (Raw) Hardstyle, Techno, Latin, Trap, HipHop, Dancehall, Party Music and Live-Music.
DRESSCODE
Speur je zolder af op zoek naar knotsgekke kostuums, hoge hoeden en bretels. Trek dat unieke pak aan waarmee je iedereen een hilarische dag kan bezorgen. Maak het meer dan bont, want samen met de jongleurs, steltlopers, de beste DJ’s, artiesten en natuurlijk alle andere feestneuzen vorm jij het ideale decor van het City of Dance festival, waarbij niets, maar dan ook niets te gek is.

WINNEN?
Wij mogen voor zondag 16 juli a.s. TWEE kaarten weggeven!!!
Wil je kans maken op deze kaarten?? Laat het dan even weten via Instagram, Facebook of mail naar redactie@zeeuwze.nl 
INFO
Wil je meer informatie over CITY OF DANCE 2017?
Check dan de website: www.cityofdancefestival.com  
Check hier de OFFICIAL TRAILER!