16 september 2019

Het Trouwfestival in Zeeland Bruist

Trouwen in een oude schuur

Een romantische strand bruiloft in Zeeland, trouwen in een mooie oude schuur, een heuse Festival bruiloft of een heel weekend een B&B afhuren en hier de liefde vieren?
Het kan allemaal.
BRUIST is gespecialiseerd in het organiseren van (destination) bruiloften in Zeeland en organiseert dit jaar voor de tweede keer: het Trouwfestival. 

Hét event voor bruidsparen om inspiratie op te doen voor hun bruiloft.

Kreativ Wedding

De nodige trouw inspiratie

Wat moet je jezelf voorstellen bij een ‘Trouwfestival?’ Nou, ik zal het je vertellen. 

Je kunt diverse trouwleveranciers ontmoeten op het inspiratieplein. Zij zijn allemaal aanwezig om jullie te informeren over de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

Allemaal zorgen ze voor een leuke stand waar jullie kunnen kennismaken met hun werk en zelfs kunnen beleven en/of proeven.
Een aantal leveranciers geven zelfs een workshop. Alle bezoekers van Trouwfestival kunnen overigens gratis deelnemen aan deze workshops. 

Kreativ Wedding

Droomjurk gevonden?

Ben jij nog op zoek naar je droomjurk? Bruidssalon Daisy is aanwezig met haar mooiste jurken. Dit jaar geen modeshow, maar zelf jurken passen! Hoe leuk is dat? Mathilde en haar team staan voor jullie klaar om jullie (net als in de winkel) te adviseren.

Wist je overigens dat ik bij Mathilda zelf ooit jurken heb gepast en daar een video over heb gemaakt: check hieronder om die te zien (dit was zoo leuk)! 

Tussen het kennismaken door kun je genieten van muziek van verschillende artiesten. Al deze artiesten zijn uiteraard ook in te zetten voor jullie bruiloft. Want hebben jullie de muziek al geregeld tijdens de ceremonie, het diner of jullie feestavond?

Trek tijdens het Trouwfestival?

Trek gekregen? Op Trouwfestival zullen een aantal foodtrucks aanwezig zijn om jullie te voorzien van drankjes & hapjes. Én ook hier geldt: deze zijn allemaal in te zetten op jullie bruiloft!

Uiteraard zorgen wij ook voor een fijn festival sfeertje met Festivalbands, stretchtent en styling. Maar het belangrijkste is de combinatie van het inspiratieplein, de muziek en foodtrucks. Dit zorgt voor een complete beleving.

Wild love Photos

Gratis tickets?

Even praktisch, voor in de agenda:

Het Trouwfestival is op 28 september van 13:00-18:00 uur te bezoeken.

Locatie; ’t Hof Stenevate, Heinkenszand (Zeeland)

Organisatie: BRUIST
Kosten tickets: 7,50 euro per persoon.

Wil je nu meer informatie, kijk dan ook eens op: www.trouwfestival.nl

Wil je GRATIS naar het Festival? Ik mag van Marjolein van Bruist 2 tickets weggeven. Wil je kans maken? Mail mij dan op redactie@zeeuwze.nl en ik kies zelf een winnaar uit. Mocht je gaan? Super veel (trouw) plezier! 

Liefs

Rachelle