Op zaterdag 9 september a.s. vindt de tweede editie van het FL-Festival plaats op de jachthaven in Bruinisse, een ongeëvenaarde plek in Zeeland, met een fabuleus uitzicht. 
En daarbij heeft Bruinisse de modernste jachthaven van Nederland!
De zilte smaken van Zeeuwse bodem gecombineerd met Fashion en varen is een unieke combinatie op een nog uniekere locatie.
Qua smaken neem ik je graag mee in de food line-up. Ik had het eerder over zilte smaken die Zeeland zo goed vertegenwoordigen? 
Daar horen natuurlijk oesters bij, want niets smaakt meer Zeeuws dan een oester. Ook de ambachtelijk gerookte paling en echte Zeeuwse frietjes vertegenwoordigen de smaak van Zeeland.

Deze frietjes zijn voorbewerkt met gezuiverd water uit de Oosterschelde. Dit zijn dus met recht frietjes met smaak!
Ook de restaurants Asian Glories uit Rotterdam, Oesters&Soja uit Bruinisse, Foodbar Boaz uit Zierikzee en brasserie Sailor’s Inn uit Bruinisse zullen hun culinaire kunsten tentoonstellen tijdens dit Festival. Daarnaast kun je jezelf nog meer laten verwennen met de gin-tonic van Skully gin, een heuse champagnebar van Moet Ice en de fijne wijnen van Coninck Wines, van de ultieme gastronoom Maurice Coninck.
Paralel aan dit culinaire geweld kun je diverse watersport- dans- shows kunnen bekijken gepresenteerd door Anouk Smulders, een kookdemo by Da Maurizio en een Night Show Magnifiek! Laat jezelf verrassen op deze prachtige Zeeuwse locatie door culinaire hoogstandjes, omlijst door een van de mooiste jachthavens van Nederland.
Waar: Jachthaven Bruinisse, 12.00 uur tot 23.00 uur.
Entree is gratis.
Meer informatie: 
www.flfestival.nl