27 juli 2017

Goes Couture, een exclusieve avond vol met fashion, couture & entertainment!

Goes Couture met Ronald Kolk (couturier)
In 2017 is de Grote Kerk in Goes opnieuw het schitterende decor voor een RODE LOPER event!
Het event van het jaar om jezelf eens flink op te doffen, een nieuw kleedje te kopen en een bezoek te brengen aan je kapper.
Bubbels
De Grote Kerk in Goes is wat mij betreft het enige passende decor voor dit Fashion event van Zeeland. Bij binnenkomst krijg je een glaasje bubbels, je kunt genieten van een pre-show EN als daverend slot van de coutureshow van de bekende Nederlandse couturier Ronald Kolk. Ik heb er zoveel zin in (ben er natuurlijk bij en zal alles vast gaan leggen met mijn vlogcamera).

“Met de komst van Ronald Kolk wordt Goes opnieuw verrijkt met Nederlandse Couture. Zeeland met zijn streekdrachten en historie is een absolute inspiratiebron.”


Afterparty
Na de Couture Show (mijn allereerste keer dat ik aanwezig ben bij een Couture Show) is er een afterparty met live muziek, hapjes en drankjes. Dit is overigens ook inbegrepen bij de toegangsprijs!
Niet alleen de collectie van Ronald Kolk wordt vertoond, maar ook een aantal collecties van Goese modezaken zoals: Diverso, Just Delirious, BellaDonna, Mikaya en nog veel meer! Hoe gaaf dat ook deze modezaken hun collectie mogen tonen?!

VIP?
Mocht je nu echt all-the-way willen gaan? Reserveer dan een VIP tafel! Aan deze tafel word je namelijk tijdens de show bediend met luxe drankjes en hapjes!


Ronald Kolk

Wat trek ik aan?
Rest mij alleen nog de vraag, wat trek ik aan (als niet-fashionista)? Mijn zwarte legging met tijgerprint jasje kan waarschijnlijk niet? Mijn kast is zeker niet voorbereid op COUTURE.
Stiekem vind ik het dus HEEL erg leuk om hier naar toe te gaan, want ik dof mezelf eigenlijk nooit meer echt op.
Vroegah
VROEGER kon ik eens in de zoveel tijd -vaak voordat ik op stap ging- uren tutten (ZIE FOTO).
Haar wassen, bodylotion, masker, nagellak, wax, föhn.. je kent het vast wel. Met zorg mijn kleding uit kiezen, en pas na 42 keer verkleden een outfit vinden.
Dus wat mij betreft is dit event MIJN KANS! Breng het gereedschap maar in gereedheid HAHA.

Op onderstaande foto zie je mij (piepjong nog) opgedoft tijdens mijn allereerste assaut (een galafeest). 


Rode Loper
Naast alles wat er in Zeeland wordt georganiseerd vind ik dit wel een heel uniek event! Couture in Goes, met rode loper. De hele stad wordt in gereedheid gebracht en iedereen leeft er naar toe (overigens kun je ook in Goes overnachten met korting mocht je niet meer naar huis willen rijden).
Enne.. die rode (paarse) loper? Eel haef toch??

Praktische informatie
De kaartverkoop voor dit event is al gestart overigens (mocht je willen gaan, wees er snel bij want ze verkopen als zoete broodjes).
Kaarten voor dit exclusieve evenement kosten €75,-
Dit is INCLUSIEF: Bites&Bubbles, dat houdt in ONBEPERKT drank en hapjes van 19.30 uur tot 23.30 uur!  
Goes Couture is trouwens op vrijdag 22 september om 19.30 uur in de Grote Kerk in Goes.
Kaarten kun je bestellen via de website: www.goesisgoes.nl/goescouture 

Grote Kerk in Goes

Deze blog is in samenwerking met de stichting Goes marketing!