10 augustus 2018

FL Festival: Hét Food & Lifestyle Festival van Zeeland in Bruinisse!

Hebben jullie 8 september al in jullie agenda’s gezet voor het FL FESTIVAL?
Dit (wat mij betreft) unieke Food&Lifestyle Festival in Bruinisse wil je zeker niet missen, want naast dat het echt op een unieke locatie is in Zeeland (de jachthaven van Bruinisse) is het ook nog eens een leuk festival om met je kids naar toe te gaan, waar ik dit jaar voor de 3e keer aanwezig zal zijn.

Zilt-e frietjes
Ook dit jaar zijn er weer grote namen aanwezig op gebied van FOOD: wat dacht je van De Kromme Watergang? Of Zilt-E (mijn favoriete frietjes) en de BlendBrothers?
Overigens nemen er natuurlijk nog meer restaurants deel aan dit Festival en ook foodtrucks (zal hieronder linken naar de website, mocht je alle namen willen zien) zoals het Zeeuwse IJSMEISJE (YUMMIE).

Pop-up Stores
Er is een modeshow met kleding van Magnfiek, gepresenteerd door Victoria Koblenko, er is muziek en diverse pop-up stores waar je kunt shoppen!
Voor de kinderen is er trouwens ook genoeg te doen: de kids kunnen geschminkt worden en in de AQUA BAL spelen (onder andere). Nou goed, weet je: ik vind dit een erg leuk Festival met een fantastisch uitzicht op de jachthaven aan het Grevelingenmeer.
Mocht je ook willen gaan? Kijk dan even op de website voor meer informatie: https://www.flfestival.nl/  en misschien zie ik je dan!
O, wacht!
Ik mag voor dit FESTIVAl maar liefst 6 munten weggeven (t.w.v. 15 euro)!
Mocht je die willen winnen? Mail dan even naar redactie@zeeuwze.nl
Succes!