4 mei 2017

Festivals Zeeland || "Van die dingen die gebeuren" in Terneuzen!

Terneuzen – In een mooi lenteweekend, kun je spontaan ergens met je vrienden samen om te genieten, dat zijn van die dingen die gebeuren, toch? Juist, zo staat het op de site van dit lekkere feestje!!!
“Een groep enthousiastelingen staat in hun mobiele keukens (busjes, caravans, foodtrucks) onder een strakblauwe hemel de heerlijkste gerechtjes en drankjes te maken, ook dit zijn van die dingen die gebeuren. Dan voegt zich een DJ en straattheateract zich bij deze groep. Dat zijn nou van die dingen die gebeuren. Zeker als je het naar je zin hebt.”
Festivals Zeeland
Je raadt het al, Food Festival “Van die dingen die gebeuren” is een leuk, non-conformistisch eet- & drinkfeestje waar iedereen, jong en oud, welkom is. Een foodfestival met het nodige vermaak. Op 5, 6 en 7 mei 2017 organiseren Patrick en Lineke Keizer (De Ketchupfabriek) met hun vrienden Maarten en Sandra Dirkx “Van die dingen die gebeuren” in het park tussen de Rooseveltlaan & de Otheense Kreek in Terneuzen.
“Op 5, 6 en 7 mei 2017 wordt het weekend dat ze met het FEEST de lente van 2017 officieel gaan openen. Het wordt het weekend dat ze Terneuzen (net zoals in 2016) weer gaan opvrolijken met een groot aantal mobiele keukens. Het worden de dagen dat we er samen weer een groot feest van gaan maken.”
Blokkeer dus 5, 6 en 7 mei 2017 in je agenda, dan gaan we samen lekker happen, drinken en feesten!

Dit vrolijke eet- en drinkfeestje is op 5, 6 & 7 mei 2017 in het park tussen de Rooseveltlaan en de Otheense Kreek in Terneuzen.
Op vrijdag beginnen ze om 16.00 uur en stoppen om 22.30 uur.
Op zaterdag 6 en zondag 7 mei ben je van harte welkom vanaf 13.00 uur, ook dan sluiten ze om 22.30 uur!

Wil je geen Festival meer missen? Klik dan <<HIER>> voor onze Festival GUIDE! Festivals Zeeland