28 juni 2017

Festivals in Zeeland: Foodtruckers by the Sea!

Howdy!
Heb jij het al gehoord? Op 4, 5 en 6 augustus 2017 vindt de eerste editie van Foodtruckers by the Sea plaats. Hét feestje waar je aanwezig wilt zijn deze zomer!
Activiteiten
Met een ruime keus uit foodtrucks van hotdogs tot enchiladas is er voor ieder wat wils. Maar Foodtruckers by the Sea is veel meer dan alleen een smakelijk feestje. De locatie leent zich perfect voor allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen een ritje maken op een van de pony’s of kamelen, is er live muziek en worden er ‘gouwe ouwe’ plaatjes gedraaid. Niets is te gek dit weekend. Er komt zelfs een cowboy all the way from Disneyland Paris om jullie een té gekke Westernshow te bezorgen.

Locatie
Foodtruckers by the Sea vindt plaats op een voor vele wellicht nog onbekende plek op het Zeeuwse, namelijk: de Western ranch in Dishoek van Ride by the Sea. Je waant je even buiten Nederland op een plek zoals je alleen in films ziet. Gelegen onder de duinen van Dishoek is Foodtruckers by the Sea gemakkelijk te bereiken per fiets en auto je kunt deze bij het terrein kwijt. Neem een kleedje mee en plof neer op een lekker plekje in de zon of schaduw. Het beloofd een weekend om van te genieten te worden.
Om te onthouden:

  • –  Foodtruckers by the Sea gaat van start op 4 augustus om 12.00 en gaat door tot de zon onder gaat. Zondag 6 augustus gaan de deuren opnieuw open om 12.00u.
  • –  Foodtruckers by the Sea is een kindvriendelijk festival, iedereen is welkom en toegang is gratis.
  • –  Er is voldoende plaats voor auto’s en fietsen.
  • –  Op het terrein kan worden betaald met contant gelden pin.