1 juni 2016

Festival EEF

OK, we hebben dus weer iets ontzettend leuks om bij jullie onder de aandacht te brengen! EEF is aanstaand weekend weer in Zeeland, in Wissenkerke om precies te zijn! EEF? Ja, EEF! EEF staat voor Eindeloos Eiland Festival. Een lekker ‘eindeloos anders’ festival boordevol cultuur en natuur en daar zijn wij bij de ZeeuwZe niet vies van!
EEF heeft een lekker eigenwijs en origineel programma. Muziekliefhebbers worden onder andere getrakteerd op de voormalig frontman van Iron Maiden, Blaze Bailey en oud deelnemers Demira en Youri Lentjes van ‘De beste Singer-Songwriter’. Ons eigen Zeeuwse PEER is ook van de partij. Let op dit is slechts een selectie van het programma.
EEF-2015-5
Maar… Je kan ook zelf aan de bak. Meedoen met een workshop percussie of djembé bijvoorbeeld. Of… zelf optreden op zaterdag in de EEF Big band met als thema van Zero to Sinatra. Al zingend of spelend (wel zelf jouw instrument meenemen), werk je in één middag mee naar een afsluitend optreden!
Het eigenwijze en originele van EEF is dat er naast muziek en theater bijvoorbeeld  een heuse talkshow op het programma staat over creatief ondernemen. Een interactieve talkshow waarin je zelf ook wordt uitgedaagd om mee te denken hoe inspiratie voor jou kan werken. Zeer interessant vinden wij zelf. Of wat dacht je van meedoen aan het Zeeuws dictee, geschreven door schrijver en dichter Jan Zwemer?
Kijk vooral even op de website (www.eeffestival.nl) waar prachtige termen als de Symfonische wei, de Kliederkerk en Surf Henge op een wonderschone wijze worden toegelicht. Aan de inwendige mens is ook gedacht, net als een uitdagend en een lekker-even-anders-programma voor de kinderen. Wil je jezelf helemaal laten onderdompelen in het festival, blijf dan een nachtje slapen op het festivalterrein.
Laat je aanstaand weekend eens verleiden door EEF. EEF daagt je uit, is creatief, bijzonder en inspireert! De prijzen van de kaarten lopen uiteen van €10,- tot € 25,- voor een passe-partout voor alle drie de dagen. Mensen die als vrijwilliger een steentje bij willen dragen aan dit festival zijn van harte welkom om contact op te nemen met de organisatie.
Zie je bij EEF!