14 maart 2017

Evenementen in Zeeland || Springstof, het kinderfestival van De Spot in Middelburg!

De allereerste editie van het allerleukste Festival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: Springstof op zondag 2 april 2017 van 13.00 tot 17.00 uur! 
Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van ‘Hippe Gasten’, creatieve workshops, rondleidingen door het poppodium, een disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, en je ouders mogen ook mee.
Weekendtips Zeeland
‘Springstof’ is super cool, heel gezellig en vooral te gek voor de zondag. De Spot wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek uit alle hoeken en gaten klinkt, je zelf een hoop kunt beleven en bovenal waar je gewoon heel graag bij wilt zijn.
Bij ontvangst ervaar je al de echte Festival sfeer. Je krijgt namelijk een festivalbandje en een lekker welkomstdrankje. Hierna krijg je in kleine groepen een rondleiding door De Spot, waar je álles te zien krijgt. Je ontmoet de werknemers van De Spot, ziet hoe de techniek werkt en neemt zelfs een kijkje backstage in de kleedkamers!
Uit in Zeeland met kinderen
De DJ draait de beste platen van dit moment, van K3 tot Martin Garrix, van Madonna tot Beyonce en van Broederliefde tot Twenty One Pilots. Trek je dansmoves uit de kast en feest lekker mee. In de tussentijd kun je je eigen muziekinstrument maken, jezelf laten schminken en nog veel meer!
Hoofdact ‘Hippe Gasten’ zorgt met scheurende gitaren en beukende drums voor een weergaloos kinderconcert waar stilstaan geen optie is. Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam: Hippe Gasten is voor iedereen zo flexibel als Barbapapa.
Na het optreden is er een meet & greet plus een mini-workshop muziekinstrumenten verzorgt door de echte rockers!

Entree voor kinderen is €5,- p.p. Ouders zijn gratis!

Klik HIER voor meer informatie!

Springstof, kinderfestival de Spot Middelburg