Van 10 t/m 12 augustus 2017 wordt er in Middelburg weer het Foodtruck Festival De Culikaravaan georganiseerd op het Langevielebolwerk onder de Seismolen. Mobiele keukens die samen met een verscheidenheid aan artiesten, muziek en acts een fantastisch evenement neerzetten: De CuliKaravaan. Een gastronomisch evenement waar een sfeer heerst van ontspanning, ontdekking en gezelligheid.
CuliKaravaan Middelburg
De deelnemers aan de CuliKaravaan concentreren zich op de zogenaamde “eerlijke keuken”. Natuurlijke, verse ingrediënten, streekproducten en vlees dat niet afkomstig is uit de bio-industrie. En dat voor gewone prijzen. Maar boven alles staat dat het lekker, inspirerend en gezellig wordt.
De line-up wordt bekend gemaakt op de Facebook pagina van De CuliKaravaan: www.facebook.com/culikaravaan.
Foodfestival Middelburg
De locatie op het bolwerk bij de Seismolen is niet zomaar gekozen; dicht tegen het stadscentrum en in de nabijheid meerdere grote parkeerplaatsen. Een veld waar je geniet met je voetjes in het gras. Een oude molen die ’s avonds zijn schaduw over het terrein werpt waaronder ongebreideld genoten wordt van al het lekkers en fijns wat hen geboden wordt! Een oase in de Stad.
Blog over Zeeland