10 juni 2017

Er is altijd iets te beleven in Goes!

De stad Goes is samen met de nabij gelegen dorpen: Kloetinge, ‘s-Heer Hendrikskinderen, ’s Heer Arendskerke, Wilhelminadorp, Kattendijke en Wolphaartsdijk de gemeente Goes!
Goes heeft 37.000 inwoners en is wellicht wel het centrum van Zeeland. Dat Goes een rijk handelsverleden heeft mag duidelijk zijn aan de vele monumentenpanden in de stad. 

Goes winkelstad
Ook als winkelstad is Goes een flinke slag aan het slaan, wij schreven hier al eerder een blog over. Klik <<HIER>> om dat artikel nog eens te lezen. En daarbij maakt Goes steeds meer naam als modestad van Zeeland! Want ook in september kun je naar “Goes Couture.”
Festivals
En vergeet ook de diverse toffe Festivals niet in Goes! Wat dacht je van de Culifair (waar wij gaan vloggen)? Klik <<HIER>> om meer te lezen over de Culifair in Goes. Maar ook Festival de Veste, Katoen XL, de Passar Malam en nog veel meer!
Taart en brood
Taart eten in Goes is ook een aanrader! Ik haal mijn brood altijd bij “In de Bakkerij” in Goes en ontbijt daar ook maar wat graag. Meer over de bakkerij lees je <<HIER>> En wil je een taartje gaan eten? Klik dan <<HIER>>  
Wandelen
Zoals je hierboven kunt lezen heeft Goes genoeg mogelijkheden om een dagje te vertoeven!
Maar wat je nu ook kunt doen in Goes is wandelen! Want van mei t/m september geven de gidsen van ’t Gide de Bevelanden elke woensdagmiddag een GRATIS rondleiding in Goes. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en start om 14.00 uur. Daarna kun je los gaan in Goes.
De gids staat trouwens voor de ingang van het Historisch museum/VVV kantoor aan de Singelstraat!
Check anders even www.goes.nl  

Waar ik vroeger met mijn ouders alleen eens per seizoen ging winkelen in Goes (en naar de uitverkoop van de V&D die er toen nog zat) ga ik nu voor veel meer leuks naar Goes!