Haar naam is Rebecca Yuen, een 20-jarige dame uit Colijnsplaat met een enorme passie voor nieuwe uitdagingen en schoonheid. Dit jaar is ze verkozen tot Miss Beauty of Zeeland, en dus automatisch ook finalist Miss Beauty of the Netherlands.
“Ik vind dat je als Miss representatief moet zijn en jezelf moet inzetten voor de maatschappij.”
Precies om die redenen gaat ze zichzelf inzetten voor Stichting Haarwensen, deze stichting maakt kosteloos pruiken voor kinderen die geen haar meer hebben door ziekte of de behandeling hiervan.

Rebecca legt je hieronder precies uit waarom ze dit organiseert en wanneer en gezien het Goede Doel willen wij dit heel graag voor haar delen. We hopen op een grote opkomst en daardoor veel geld voor Stichting Haarwensen. 

Foto is gemaakt door: Ed Jachimowicz 

“Omdat ik mezelf voor de maatschappij in wil zetten, heb ik op vrijdag 25 augustus het benefiet diner “In the Moonlight“-waarvan de gehele opbrengst gaat naar Stichting Haarwensen- georganiseerd. Deze prachtige organisatie heb ik gekozen omdat hun werk buitengewoon is. Zij maken namelijk kosteloos pruiken voor kinderen die geen haar meer hebben door ziekte of de behandeling hiervan. Één haarwerk kost grofweg €1500,- maar de impact die zo’n pruik heeft op het leven van een kind is onbetaalbaar en daarom wil ik me groots inzetten voor hen!”

“Het diner is een heerlijk ouderwetse diner show waarbij de gast een echt Zeeuws drie-gangen diner geserveerd krijgt met onbeperkt drank. Tevens zal er de gehele avond live muziek aanwezig zijn en komen er verschillende Zeeuwse artiesten optreden! De avond word afgesloten met een after party die ook toegankelijk is voor niet dinerende gasten.”

Wil je nu ook deel uitmaken van dit TOP initiatief?
Wees er dan snel bij want de zaal is al voor de helft volgeboekt! Tickets en meer informatie is beschikbaar op: www.rebeccayuen.nl/in-the-moonlight