13 juni 2017

De leukste Vaderdag (cadeau) tips van Zeeland!

Het is weer bijna Vaderdag! En wat is er leuker dan een echt Zeeuws cadeautje geven aan jou (bonus) vader? Wij maakten een top 5 van leuke Zeeuwse Vaderdag cadeau’s! 


Houdt jouw vader ook zo van een lekker bak koffie? Dan heb ik DE tip!
Een pak (of meerdere) heerlijke koffie van ‘De Zeeuwse Branding,’ het koffiemerk voor en door de Zeeuw. Rob Clarijs (waar we binnenkort iets heel leuks mee samen gaan doen) is de barista van Zeeland en brandt zijn eigen koffie. En wat voor koffie!
Via deze link kun je zijn koffie bestellen EN krijg je maar liefst 10% korting als je bestelt met de actiecode: vaderdag.
Klik <<HIER>> om naar de website te gaan.
Mocht je vader trouwens liever thee drinken? Klik dan <<HIER>>

BIER. Punt. Je kunt een lekker Zeeuws biertje kopen bij de diverse winkels in Zeeland. Denk aan Zuiver Zeeuws bier, maar je kunt ook naar Hoplala in Middelburg om een aantal lekkere biertjes te kiezen om cadeau te geven.
Of wat dacht je van een Peelander?  Eel goed bier uit Noord-Beveland. Enfin, er is genoeg keuze op dit vlak.

Een lekkere fles Zeeuwse wijn (mmm, alle tips tot nu toe zijn vloeibaar) wellicht? Kijk dan eens bij Wijnhoeve ‘de kleine Schorre’ in Dreischor. Waar je bijvoorbeeld (en deze is echt heel lekker) de Schouwen-D®uiveland Brut de Zélande online kunt bestellen. Klik <<HIER>> om het gehele assortiment te bekijken! PROOST.

Zondige Zeeuwen. Het boek. Hoe een gaaf cadeau is dit? Althans dat vind in HAHA.
“Als alle andere geschiedenis heeft ook de Zeeuwse historie een donkere kant. Vand de gemaakte fouten valt nog steeds te leren. Daarom is Zondige Zeeuwen een alternatieve toegangspoort tot die geschiedenis. Want boeken over Zeeuwse helden en heiligen zijn er al genoeg. Een boek over de Zeeuwse historie met 41 Zeeuwse scheveschaatsenrijders vanuit historisch-journalistiek oogpunt geportretteerd.”
Klik <<HIER>> om het boek te bestellen!

Wat dacht je van een heerlijk Zeeuws ontbijt op bed? En nog beter.. dat je het ontbijt bestelt, zodat je zelf helemaal niets hoeft te doen en heerlijk kunt genieten met z’n allen.
Overigens is in de keuken staan met de kids om een ontbijt te maken ook leuk, maar dit is wel echt een aanrader om een keer te doen!
Je kunt namelijk bij www.zeeuwsontbijt.nl een lekker ontbijtje van Zeeuwse bodem laten bezorgen!
Geserveerd met een dikke knuffel die je dan zelf moet geven (daar ga ik vanuit).
Geniet allemaal van deze Vaderdag, van jouw bonus- stief- peet- schoon- vader!