29 september 2019

Bubbles bij Katoen in Goes (WINACTIE)

  Bubbles Theme store in Goes

  Ken je Bubbles Theme Store in Goes? Niet? Klik dan eerst eens hier.
  Een zeer toffe (shopping)hotspot in Goes, waar je zeker eens moet gaan kijken. De eigenaar van “Bubbles” is overigens zeer actief op Instagram en erg leuk om te volgen. 

  Foto: privé archief van Bubbles Theme store

  Katoen in Goes

  Als je dan toch aan het shoppen bent in Goes? Dan moet je tussendoor zeker aanschuiven bij Katoen voor een hapje en een drankje. Want naast dat ze online enorm actief zijn, zeer leuk te volgen én origineel: is het offline daar een genot. Lekkere hapjes, enorm leuk team dat je graag in de watten legt, allemaal op een top locatie in Goes. 

  Bubbles bij Katoen

  Deze twee top-ondernemers hebben dus de krachten gebundeld en hosten een PARTY op vrijdag 1 november in Goes (zaal bij Katoen). 
  Deze avond staat geheel in het teken van de nieuwste feestcollectie van Bubbles theme store onder het genot van muziek en drankjes!

  Je kunt op de foto in de ‘Bubbles bij Katoen’ photobooth, een leuke touch up doen in de beauty corner en als afsluiter krijg jij een toffe goodiebag. 

  Winactie

  Ik mag dus 2 kaarten weggeven voor dit event dat je niet wilt missen! Wil jij kans maken op deze prijs? 

  Laat mij even weten via Social Media dat je meedoet: dit kan in een reactie onder het ‘Bubbles bij Katoen’ post of stuur een mail naar redactie@zeeuwze.nl 

  Nog meer kans maken? Volg dan op Instagram:
  @katoengoes
  @zeeuwze
  @bubblesthemestore

  Zie ik je 1 november?
  Natuurlijk ben ik zelf ook van de partij! 

  Liefs

  Rachelle