15 juni 2017

Boogie Fever! Hét 30+ feestje in hartje Middelburg (EN WIN 2 TICKETS)!

Een 30+ feestje!! Nooit gedacht dat ik daar blij mee zou zijn, maar dat ben ik toch! En zeker met dit feestje. Want aanstaande vrijdagavond (vrijdag 16 juni 2017) is het tijd voor BOOGIE FEVER in Middelburg.

Hét 30+ feestje in hartje Middelburg waar je heerlijk kan dansen op 70’s & 80’s, Soul, Funk & Disco! En laat ik nu dol zijn op de muziek van de jaren ’80, aangezien ik in die tijd ben opgegroeid (reken maar uit..).

En wat ook LEUK is, dat in samenwerking met cafe-restaurant De Vriendschap je voordat je gaat feesten eerst een bodem kunt leggen door daar een hapje te gaan eten voor heel weinig overigens. Want dit SOUL FOOD MENU samen met 1 ticket voor BOOGIE FEVER kost maar 25 euro!
Wil je dit diner (met ticket) reserveren klik dan even <<HIER>>
Maar goed, wij zouden ‘De ZeeuwZe’ niet zijn als ik niet heb geprobeerd om 2 tickets te regelen. En dat is gelukt! Wij mogen 2 tickets (let op: zonder diner) weggeven aan 1 persoon (wel zo leuk als je samen kunt gaan).
Wil jij kans maken op deze tickets en met jouw vrienden, vriendinnen een avondje dansen?
Zet dan even onder de comments op een van onze Social Media kanalen dat je kans wilt maken, of mail naar redactie@zeeuwze.nl
Succes!