6 april 2017

5x de meest vreemde eetcombinaties?!

De meest vreemde eetcombinaties? Ik vroeg aan een aantal mensen in mijn omgeving welke vreemde eetcombinaties ze er op na hielden. Er kwam echt een te grappig lijstje uit, dat ik graag met jullie wil delen! Lees (en huiver) punt 1. 
Festivals Domburg

 1. Nasi/Bami met MAYONAISE 
  “De romige smaak van mayonaise gecombineerd met Aziatische kruiden?” Dat was mijn reactie toen ik vanmiddag van een lieve vriendin hoorde dat ze dit graag at. Wat is het tegenovergestelde van het-water-loopt-me-in-de-mond? Juist!
 2. Eierkoek met leverpastei
  Ik ben al niet zo eierkoek-erig, maar met leverpastei lijkt me echt heel erg VIES. Jij?
 3. Een pannenkoek met een plak kaas en een scheut curry
  Mijn nichtje at vroeger -toen ze nog klein was- een pannenkoek met een dikke plak kaas in het midden en een flinke scheut curry erbij. Ik weet nog dat ik het weerzinwekkend vond. Maar genieten dat ze deed. HAHA.
 4. Een boterham met smeerkaas, satésaus en stukjes appel
  Niet echt lekker lijkt me!
  Ik ben niet zo’n fan van deze combinatie, dat mag duidelijk zijn. Het lijkt me ook een explosie van smaken in je mond! Romig van de (smeer)kaas met het zoete van de appel en dan nog de zoet/pittige satésaus? Mmmm?
 5. Mandarijntjes met zout 
  Heel grappig, want in mijn mond werken zoet en zout niet samen. Dus een pizza met ananas komt er niet in. En ik vrees mandarijntjes met zout ook niet. Maar goed, wellicht is het lekker?

Ik heb zelf niet zulke vreemde eetcombinaties. Pindakaas met hagelslag wellicht?
Of kaas met augurk en mosterd? Maar verder dan dat kom ik niet.
Wat zijn jouw vreemde eetcombinaties?

In onderstaande video proeven we een aantal van jullie combinaties!