13x meer business uit Instagram

Alles voor "the gram"

IK HOUD VAN INSTAGRAM! Oprecht n heel veel ook, want het is echt een toffe plek om jouw bedrijf ook visueel goed neer te zetten. Natuurlijk draait het niet alleen om de perfecte plaatjes natuurlijk. 

Tijdens deze training ga ik jou dé 13 stappen uitleggen hoe jij jouw Instagram ook zakelijk gaat inzetten. Leuke plaatjes en veel volgers is leuk, maar die betalen je rekening niet of wel?

Instagram voor jouw business!

Tijdens deze training gaan we los op en over Instagram en wanneer je weggaat duizelt het je wellicht, maar ECHT: jouw business krijgt hierdoor een mega boost met als BONUS: we gaan deze training ook foto’s maken! 

Welke 13 punten komen aan bod:

 1. Niche up
 2. Beat the algoritme
 3. Consistancy is key
 4. Be YOU
 5. Flirt 
 6. Bied waarde
 7. Statistieken lezen
 8. Socialize
 9. Face up! 
 10. CHOOSE your target
 11. Bedrijfcultuur
 12. Strategie
 13. Jouw 5 woorden op ‘The Gram’ 

Wat ze precies inhouden? Dat ga ik je vertellen tijdens deze training. 

Dikke vette aanrader! Jemig, ik wist van de helft niet wat ik hoorde. Het heeft bij ons echt het verschil gemaakt.
Ellen Smaal
Designer
Rachelle legde dit heel duidelijk, op een zeer toegankelijke manier aan ons uit. Hoe haal ik business uit Instagram? De training kwam precies op het juiste moment, want daar liep ik behoorlijk tegenaan; was er relatief veel tijd aan kwijt, maar ik leek maar niet mijn doelgroep goed te bereiken. Ook dit keer kregen we heel goede, duidelijke en vooral goed toe te passen tips! Rachelle haar persoonlijkheid is sprankelend, ze vertelt zoals het is en geeft goede feedback. Die 2 uur waren zo voorbij! Deze tips ben ik nu aan het toepassen en ik heb geen twijfel meer dat ik business ga halen vanuit Instagram, wat betekent dat ik mijn levensmissie; mensen pijnvrij maken, nog beter kan gaan toepassen omdat ik mijn doelgroep nog veel beter ga bereiken.
Eline Dominicus
Praktijk Feeling Fine

Instagram voor jouw business?

Dit is zo’n gave training, hier word ik ook zo blij van. Als jij wilt leren hoe je Instagram & Instagram stories gaat toepassen voor jouw business, doe dan mee. 

Geef jezelf vandaag nog op. 

Investering: 299,- exclusief BTW.
Duur: 2,5 uur
Locatie: Koffiepand Middelburg. 
Deze training wordt 1 op 1 gegeven! 

Liefs Rachelle